Home | Over mij | Contact

DIY | Sun tattoo

vrijdag 12 juli 2013

Misschien deed je het vroeger als klein kind al wel: afdrukken op je lichaam maken met gebruik van de zon. Guess what, de zon tattoo is weer helemaal terug van weggeweest en word vaak gespot deze zomer. Simpel om te maken en eerlijk is eerlijk: het resultaat is best leuk! Benieuwd hoe je een tijdelijke tattoo kan krijgen met behulp van zonnestralen? Lees dan verder!




1. Gebruik een sticker of vorm die je graag wil als tattoo. Een ander goed alternatief is om een figuur met zonnebrand te maken.  De vorm moet wel simpel en niet al te gedetailleerd zijn, zoals een hart, ster, kruis, peace of infinity teken. 2. Maak de plek waar je de sticker plaatst schoon en droog. 3. Plaats de sticker. 4. Zonnen maar! Terwijl je lichaam bruin wordt, kleurt je huid onder de sticker niet mee.  5.  Verwijder de sticker voorzichtig na het zonnen en voilà, je hebt nu als het goed is een zon tattoo. 



Er zijn meerdere manieren om een zon tattoo te maken, maar dit zijn de makkelijkste en beste manieren. Ik zelf vind het best leuk, zolang de afdruk maar niet te groot en opvallend is. Dit weekend gaat de zon weer volop schijnen en ga ik ook een poging wagen. 


Wat vind jij van de sun tattoo? 

Lots of love,
Sofie